11 Juni 2009

Suramadu Rizki Tukang Cukur




Alhamdulillah .....Jembatan Suramadu wes mari di bangun, winginane tanggal 10 Juni 2009 sampun diresmi no Pak Presiden SBY...

jarene tukang cukur rambut seng biasane nyukur sang rambut..."wah konco-konco bakal enak lungo moleh nang Meduro, gak susah-susah nyabrang laut nggawe perahu, tambah gampang nggolek rizki nang Gresik utowo Suroboyo"

pancen biasane konco-konco teko meduro nek nang ngGresik cukup numpak perahu cilik sak keluarga, biasane njujuk nang pantai deso Mengare Manyar, pantai seng parek karo Madura.

waah...sak keluarga sak perahu, saiki wes ono Jembatan Suramadu yo tambah uenak rek...nggolek gawean dadhi tukang cukur rambut bakal tambah gampang nang ngGresik utowo Suroboyo...

iki berarti...tarif cukur rambut bakale mudun mergo tambah akeh pesaing e...

Alhamdulillah....

5 komentar:

IYeeS mengatakan...

hwakakak... iso iso ae pean iki mas... wes... wes..:p

Rusa Bawean™ mengatakan...

surabaya dan madura udah nyambung
kapan ya Bawean dan Gresik nyambunh???
:)

mybenjeng mengatakan...

iyo cak mugo ongkos cukur tambah mudun. iki wis wayah cukur rambut. ancene aq ngenteni peresmian suramadu dhisik, he2...

gajah_pesing mengatakan...

gak cuma tukang cukur tok, insyaAllah perekonomian semuanya bakalan tambah laris...

cebong ipiet mengatakan...

mugo2 dadi rejeki kanggo sekabehane