07 Juni 2009

Obat Gondongen kanggo Ibu Prita



ya 4JJI panjenengan paringi kesehatan keslametan kangge ibu Prita.

Pancene loro temen gondongen iku rek, biasane gejalahe iku awak panas terus gulu panas terus pipi abo mlentung gede.

eson yo tau loro gondongen nah obate biasane karo sang emak cuman diteleti ladekane genuk (lumpur tandon) utowo di teleti idhu pas mari tangi turu...lha wong pancene durung ono obate waktu iku koq...yo cuman iku obate...tapi Alhamdulillah waras.

ati-ati gondongen iku yo iso nulari, mangkane atek sang konco dolanan loro gondongen wah...gak suwe eson yo melu ketularan.

yo seng penting maneh ati-ati nik prikso nang rumah sakit, iso-iso koyo ibu Prita...mungkin rumah sakite sepi order, dadhi yo masiyo loro gondongen di gawe loro seng gede seng ngagetno supoyo ngamar...terus kamare payu,obate payu, lan sak teruse...

kudune yo seng ikhlas rek...lha wong nulungi nambani nyowone menungso rek...

6 komentar:

Rusa Bawean™ mengatakan...

ayo dukung terus Ibu Prita Mulyasari
!!!

Anonim mengatakan...

Departemen Kesehatan Pertimbangkan Cabut Izin RS Omni

http://www.tempointeraktif.com/hg/fokus/2009/06/09/fks,20090609-656,id.html

kapok yo...

Cebong Ipiet mengatakan...

wehehehhhee ki kudu enek translate ane boso inggris ben pengunjunge mudeng

smg kebenaran cpt terungkap, ben ga geregeten terus

nggresik mengatakan...

iyo mbak ebong...perlu di translate boso nggresik ke Inggris...

smoga kebenaran TERUNGKAP
SUWON

IYeeS mengatakan...

wadoh ono2 ae mas, but cip... blog'e pean iki lain teko siong laine... lanjutken!!! *kyk slogane sopo yo...hihihi*

betewe.., sugeng sore mas, ijin clingak clinguk hehe..:)

gajah_pesing mengatakan...

tetep dukung Prita Mulyasari