30 Januari 2009

Sunatan masal karo udik-udik an

winginane dowo nang Manyar ono sunatan masal gratis gak mbayar, biasane oleh duwek, tas sekolah, sarung, anduk, klambi....alhamdulillah

seng sueneng maneh di barengi udik-udik an duwek, maksude udik-udik an iku...duwek receh di sawurno nang dalan terus di royok wong akeh, yo Alhamdulillah ono seng oleh akeh, ono seng gak oleh, onok seng ke sawat duwek, ono seng royok an nang lemah sampe rusuh kabeh

yo mugo-mugo wae seng ngadakno sunatan masal gratis koyo ngene iki di tambah jembar rejekine, barokah rejekine, sehat walafiyat lan diterimo amal ibadahe dining 4JJI ... amin 4JJI humma amin.

niki photone sing di poto karo cak Goen....matur suwon cak Goen.









Udik-udik an duwek

3 komentar:

mybenjeng mengatakan...

walah senenge rek...
lha sampean melok sunat pisan ta... :)

indo4u mengatakan...

sunat ping 3 maksud sampeyan?
:)

iBnu mengatakan...

aku kangen nggresik