23 November 2009

Kepingin Wedus Kanggo Riyoyo Qurban




Maak....Paaak kulo tumbasno wedus nopo'o
kulo kepingin kados konco-konco sing ditumbasno Bapakne nikulo...
wedus iku larang nak...!! opo sing digawe tuku...jare sang Bapak

Pancen sueneng rek nek iso tuku wedus kanggo riyoyo qurban, opo maneh pas ngerawati, makani sampe nggiring wedus nang masjid terus di sembelih...

Iki sang wedus rek...endhi wedusmu...koen nggak nduwe wedus...jarene sang konco sing sueneng karo weduse....

yo eson cuman sedih kepingin tok...lha pancen gak ono sing di gawe tuku wedus rek, wes ndhungo wae, mugo-mugo meneh nek gedhe iso ndhuwe penggawean seng tepak, terus iso nyembelih qurban tiap tahun..amin 4JJI humma amin.

Monggo rek sing saget tumbas hewan qurban...ayo podho ngelaksanakno perintah gusti 4JJI iki...insya4JJI.

Yo wes rek gak opo-opo gak iso tuku wedus, mugo-mugo oleh dumduman ..mugo-mugo diterimo 4JJI qurbane panjenenga sedoyo ...amin.

Semoga Bermanfaat,
nggresik.blogspot.com

3 komentar:

luxsman mengatakan...

wayahne dokter penyakit dalam laris...

gajah_pesing mengatakan...

aku yo kadang kie nelongso temen, ndelok liyane isok tuku wedhus, awak dewe cuma oleh daging'e tok...hiks..

mybenjeng mengatakan...

selamat hari idul adha
semoga semangat keikhlasan berkurban ada di hati kita...