21 April 2009

ziarah nang Sunan Giri mumpung jembar dhalane

Alhamdulillah halaman parkir makam Sunan Giri wes di dhandhani wes lumayan jembar, eson kaget rek...tiba'e dhalane nang makam Sunan Giri wes tuambah ombo wes di pafing...terus yo ono tamane seng mbiyen bekase omae wong pas pertelon

saiki wes gak macet maneh rek...biasane sempangan karo dokar sampe meh di ambung jaran....slamet-slamet

ayo nyekar rek...mumpung jembar dhalane...mumpung awak sehat

matur suwon kanngo wong-wong seng mbangun, eson gak wero sopo seng mbangun...koyo'e teko Pemerintah Kabupaten Gresik utowo Dinas Pariwisata...emboh gak ngerti eson
mugo-mugo angsal balesan saking 4JJI amin...lan angsal barokahe Sunan Giri

yo ngene iki rek...seng tak enteni...GRESIK MEMBANGUN...wes lumayan tinimbang gak blass..

ayo di dhandhani di ramot seng uapik seng kreatip rek...lha wong kotae awak dewe rek...

3 komentar:

LuxsMan Kumara mengatakan...

Ok...Ok...., liat jadwal dulu......

mudz069 mengatakan...

Hmmm, hebat euy...........dalane wis apik tur jembar.
Tapi suwe suwe nek dinggo ndeprox PKL yo samimawon.

mybenjeng mengatakan...

mene cak nek posoan aku mrono
nang malem selawe... :)